EFT vydává další trailer na Streets of Tarkov
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EFT vydává další trailer na Streets of Tarkov

EFT vydává další trailer na Streets of Tarkov

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 12. 2020 16:02
Reklama

Escape From Tarkov je hra, která vám nic neodpustí. I když na první pohled může post-apo v podání studia Battlestate Games působit jako klidné hraní na mapách s rozlehlými prostory, snaha o co největší realismus je nekompromisní. Nová mapa Streets of Tarkov ale nahání strach jen svým vzhledem.

Tato mapa se do hry chystá už dlouhou dobu. Právě příchod Streets of Tarkov má být tím milníkem, se kterým projekt vstoupí po více jak dvou letech do plné verze, ještě před tím se ale fanoušci této střílečky dočkají expanze mapy Woods. Abychom ale na městské prostředí nezapomínali, ukazují nám ruští vývojáři další trailer.

Ten opět probíhá ve stejném duchu jako první trailer, tedy pomalé pobíhání po různých částech města a ukazování komplexnosti a hustoty budov. Už teď se obáváme toho, jak hra poběží, jelikož je Tarkov známý slabší optimalizací, vývojáři ale v posledním podcastu slíbili načítání po blocích a tím snížení nároků na výkon. Za to se máme dočkat mapy, kterou jsme ještě neviděli v žádné jiné hře. Vydání je naplánováno na příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama