Greedfall zamíří na Xbox Series a PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Greedfall zamíří na Xbox Series a PS5

Greedfall zamíří na Xbox Series a PS5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 11. 2020 09:24
Reklama

Francouzské studio Spiders před rokem přišlo s novou značkou Greedfall. Ambiciózní RPG vzalo hráče do fantasy světa v kulisích 17. století, kde museli řešit otázky ohledně kolonizace s ní spojenými problémy. Podle posledních informací hra zamíří i na PlayStation 5 a Xbox Series.

A to i přesto, že autoři původně avizovali, že je pro ně nová značka uzavřenou kapitolou. Po vydání už ani neplánovali nabídnout žádný další obsah. Názor zřejmě změnili především kvůli velkému zájmu ze strany hráčů. Hře se totiž patrně dařilo mnohem lépe, než očekávali.

Greedfall proti domorodým starousedlíkům dokázal poštvat celé zástupy dobrodruhů. Podařilo se prodat přes milión kopií, což je pro studio evidentně velký úspěch. Vývojáři tak mají mnohem větší chuť investovat do hry další energii. Krom portu na nové konzole dokonce přislíbili i nový obsah, na bližší detaily si ale budeme muset počkat.

Studio navíc momentálně pracuje na další nové značce. Steelrising opět zacloumá historií, královna Marie Antoinetta se v alternativní minulosti bude muset vypořádat s vraždícími roboty. Fantazie zkrátka autorům rozhodně nechybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama