Na Star Citizen bude pracovat další studio
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Star Citizen bude pracovat další studio

Na Star Citizen bude pracovat další studio

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 11. 2020 09:50 4
Reklama

Star Citizen. Opravdu věčné téma, při kterém se proti sobě vždy pouští dvě skupiny hráčů. Jedni projektu nevěří a považují jej za předem prohraný souboj mezi vizí Chrise Robertse, zakladatele studia Cloud Imperium Games, a kapacitou vývoje. Druzí naopak jeho vizi propracované vesmírné MMO hry Star Citizen a singleplayerového projektu Squadron 42 masivně podporují.

Faktem je, že projekt je ve vývoji už 10 let a zatím stále nevypadá, že by se chystal k plnému vydání. To ale nevadí ani fanouškům, kteří vývojářům už přispěli částkou 324,4 milionu dolarů (7,1 miliardy korun) a ani studiu, které nyní oznámilo otevření nové pobočky v kanadském Montrealu.

Tato pobočka bude sídlit pod společností Turbulent, ve které CIG vlastní menšinový podíl. S Turbulent už vývojáři spolupracují 8 let, předtím šlo ale hlavně o správu podpory a backendu. Na vývoji se budou vývojáři podílet až nyní. Celkem se plánuje naverbovat 100 zaměstnancl, kteří budou mít za úkol vytvořit nový obsah v čele s novými hvězdnými soustavami. Druhé největší kanadské město má zase zajistit široký výběr velmi kvalitních vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama