Red Dead Online vyjde jako samostatná hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online vyjde jako samostatná hra

Red Dead Online vyjde jako samostatná hra

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 11. 2020 17:01 4
Reklama

Ještě před tím, než se nám do rukou dostane nová expanze Grand Theft Auto Online nebo snad oznámení nového dílu GTA nám vývojáři z Rockstaru přináší jinou, vcelku překvapivou zprávu. Stejně, jako se příští rok rozdělí GTA V a multiplayerová část GTA Online, se už za pár dní rozdělí Red Dead Redemption 2.

Už 1. prosince totiž dorazí Red Dead Online jakožto samostatná hra. Rockstar tím nejspíše chce napumpovat počty hráčů v multiplayeru, čemuž má pomoct i velmi nízká cena – ve všech obchodech, kde se RDR 2 prodává, bude RDO dostupné až do 15. února za 5 dolarů.

Bohužel ale Rockstar neoznámil žádné velké přídavky obsahu - právě jeho malé množství je Achillova pata multiplayeru. Přijde pouze malé rozšíření Bounty Hunter role, se kterou budeme moct sledovat nové kriminálníky, rozšířit si své schopnosti nebo se utkat o další legendární nabídky.

Obecně je ale cena 5 dolarů za takto obsáhlou hru téměř zadarmo. I když nedostanete skvělý příběh, můžete si projít extrémně detailní svět a s ním i mistrovské vypracování celé hry včetně lovení zvířat, plnění úkolů nebo vylepšování svého tábora.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama