Někteří hráči už si užívají Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Někteří hráči už si užívají Cyberpunk 2077

Někteří hráči už si užívají Cyberpunk 2077

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 11. 2020 19:25 4
Reklama

Jedna z nejočekávanějších her období, roku, generace, možná i desetiletí nebo historie, Cyberpunk 2077, vychází až 10. prosince. Někteří šťastlivci se ale do Night City vypravili už nyní. Sociálními sítěmi začaly kolovat obrázky diskových edicí hry, které předčasně zamířily k prvním prodejcům, a samozřejmě bylo jen otázkou času, kdy hru někdo ze skladu odcizí a vyzkouší.

Jeden z dotyčných hráčů dokonce Cyberpunk 2077 začal streamovat. Dle dostupných informací šlo o PS4 verzi hry a na internet uniklo celkem 20 minut z hraní ve stylu “Nomád”. Záběry byly pochopitelně rychle staženy, někteří diváci ale pořídili kopie a snaživější zájemci mohou využít služeb sítí jako je fórum ResetEra. My pochopitelně žádnou část úniku sdílet nebudeme.

Videa na druhou stranu neukazují nic extra převratného, obsahují pasáž hry, kterou jsme mohli vidět v propagačních materiálech. To ale neznamená, že se na internetu nemohou objevit tvrdé spoilery (vzpomeňme na nepříjemné události rámující vydání The Last of Us: Part 2). Pokud se na Cyberpunk těšíte, a chcete se příběhem nechat překvapit, doporučujeme v následujících týdnech na sociálních sítích zachovat maximální obezřetnost. Nekalí uživatelé často spoilery schovávali i do diskuzních vláken, které se tématu (nebo her obecně) vůbec netýkaly.

Herní weby i fanoušci nicméně na situaci našli alespoň jeden pozitivní bod - znamená to, že je pravděpodobnost dalšího odkladu již velmi malá, téměř mizivá. Hra je zřejmě definitivně připravena k vydání. 

Připomínáme, že se brány Night City otevřou na Xboxu One, Xbox Series, PS4, PS5 a PC už 10. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama