Film Monster Hunter obdržel nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Monster Hunter obdržel nový trailer

Film Monster Hunter obdržel nový trailer

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 11. 2020 09:15 1
Reklama

Celovečerní snímek z univerza Monster Hunter odprezentovává dosud neviděné střípky příběhu. Ukázka, v níž nechybí představitelka hlavní role Milla Jovovich, dává na odiv vše, co si se značkou spojujeme. Nechybí tak přepálené zbraně ani (možná až příliš) přerostlá monstra.

Trailer pocházející s čínských vod dává možnost poprvé spatřit podobu palica Meowscular Chefa – zástupce druhu kočičích společníků, jenž má podobně jako ve hrách sehrávat roli věrného pomocníka a průvodce hlavní hrdinky. Skutečnost, že jeho pomoc, a nejspíše i nejapné vtípky, bude ve zdejších nehostinných podmínkách více než vítaná, názorně dokládá i množství přítomných monster a nebezpečenství.

Při zohlednění ukázky dále nelze přehlédnout, že kvalita CGI efektů, specificky u vyobrazených titánů doznala od předešlé práce režiséra Paul W. S. Andersona znatelný posun. Tento citelný krok kupředu je pak zvlášť patrný ve srovnání s posledními díly filmové sérii Resident Evil, jež má řečený režisér rovněž na kontě. Co se týče filmového Monster Huntera, jeho uvedení do kin stále připadá na prosinec letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama