Chyba se stahováním na PS5 dostává řešení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chyba se stahováním na PS5 dostává řešení

Chyba se stahováním na PS5 dostává řešení

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 11. 2020 11:40 2
Reklama

Příchod nové generace herních konzolí je úspěšně za námi, a to i přes fakt, že ne na každého zájemce se dostalo. Mimo nedostatku kusů, který se stal příznačný pro obě konzole, se s jejich příchodem ale pojí i dílčí technické problémy, které se projevují až při širším testování hráčů. Mezi často skloňovanými chybami se v posledních dnech objevilo i problematické stahování na PS5, přičemž právě tento problém Sony nyní adresuje.

Konkrétní chyba, kterou mnozí majitelé PS5 pocítili, zahrnovala opakované zasekávání her ve frontě stahovaných položek, a to s nemožností nápravy uvedeného procesu odstraněním příslušného titulu z řečené fronty. Prozatímní řešení přitom čítalo pouze návrat konzole do továrního nastavení, což jinými slovy znamená ztrátu veškerých lokálně uložených dat.

Alternativní metoda, se kterou Sony přispěchalo během včerejšího dne pak nabízí schůdnější možnost ve formě nově přidané funkce Rebuild Database, jež se hráčům zpřístupní po zapnutí konzole v safe modu. Tato varianta má podle oficiálních informací zcela vyřešit daný problém. Přičemž jedinou podmínkou jejího využití je aktualizace softwaru na nejnovější dostupnou verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama