Startují turnaje ŠKODA Online Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startují turnaje ŠKODA Online Tour

Startují turnaje ŠKODA Online Tour

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 11. 2020 10:56
Reklama

Všichni gameři mladoboleslavského regionu pozor! Bydlíte, studujete, nebo pracujete v Mladé Boleslavi, Mnichově Hradišti, Benátkách nad Jizerou, nebo v Bělé pod Bezdězem? Vyzvěte svého souseda, spolužáka, nebo kolegu a ukažte kdo je králem mladoboleslavska! Po úspěšném ŠKODA Gaming Day Vám Nadační fond ŠKODA AUTO přináší jedinečnou online zábavu na dlouhé podzimní večery. Na své si přijdou jak fanoušci herních konzolí, tak zarytí PC gameři! Čeká vás totiž série online turnajů na Playstationu a Xboxu ve sportovních hrách FIFA 21 a NHL 21 a také turnaje v Rocket League, která podporuje obě herní konzole i PC.

Jak se zúčastnit?

Celkem se uskuteční deset turnajů ve třech hrách a na třech různých herních platformách. Turnaje ve FIFA 21 a NHL 21 se odehrají na konzolích PS4 a Xbox One. Turnaj v Rocket League si budou moci zahrát jak hráči na těchto konzolích, tak i PC hráči.

Více informací o jednotlivých turnajích a procesu registrace:

Exkluzivní příležitost zahrát si jako profík

Chceš zažít jaké to je být gamerem profesionálem? Reprezentovat svoje město? Utkat se s nejlepšími? Zažít pocit vítězství? To vše můžeš v online Gaming Tour zažít. A co tě čeká, když jeden z turnajů vyhraješ?

  • Společně se všemi postupujícími si vychutnáš finálové klání v profesionálním gaming studiu v Praze.
  • Všechny tvoje zápasy budou vysílány živě  na platformě twitch.tv s komentářem profesionálních esportových komentátorů.
  • Jako správného profesionálního esportovce tě v rámci streamu čeká to nejmodernější herní vybavení, občerstvení během celého dne, nebo živé rozhovory v rámci hodnocení zápasů a výkonů.

Finálové zápasy živě na twitchi

Finálové zápasy budou vysílány živě z herního studia Grunexu v Praze na esportové platformě twitch!

Startují turnaje ŠKODA Online Tour
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama