Britský hráč si objednal PS5, dostal bulgur
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Britský hráč si objednal PS5, dostal bulgur

Britský hráč si objednal PS5, dostal bulgur

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 11. 2020 15:26 2
Reklama

Včera jsme vás informovali o situaci ve Velké Británii, kde byly v jeden den přepadeny dvě dodávky, údajně za účelem získání konzolí PS5, které v den vydání mířily ke svým majitelům. Jenže z této země přichází další kuriózní zprávy – konzole se nekradou jen z dodávek, ale i přímo z krabic.

Konkrétně se jedná o zásilky z britské pobočky Amazonu, které mají stejný osud. Zákazníkům nejdříve přišla zpráva o pozdním dodání zásilky, následně jim byl zaslán balík přelepen průhlednou lepenkou. Amazon ale používá svou vlastní lepenku, což už bylo při prvním pohledu zvláštní znamení. Zákazníci se pak nestačili divit, když místo své konzole dostali jiné zboží – pistole Nerf, pánev, gril nebo rýži (přesněji řečeno bulgur - lámanou pšenici). Zprávy o nedoručení konzole zaznívají i při objednávkách z jiných obchodů, u kterých ale budou problémem nejspíše řidiči přepravních služeb.

Nejedná se tedy o ojedinělý případ a počty těchto zpráv značí i to, že nejspíše nejde o vtip. O těchto zprávách totiž informuje třeba i redaktor Nintendo Life Anthony Dickens nebo redaktor Digital Foundry Will Judd. Amazon se stále k těmto případům hromadně nevyjádřil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama