V UK přepadávají kurýry, prý i kvůli PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V UK přepadávají kurýry, prý i kvůli PS5

V UK přepadávají kurýry, prý i kvůli PS5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 11. 2020 13:27 3
Reklama

O tom, že je poptávka po PlayStationu 5 násobně větší než počet dostupných kusů, jsme se mohli přesvědčit i v České republice. Tato situace ale panuje po celém světě a někteří lidé se dost možná nebojí zajít za hranu zákona, aby mohli v den vydání na PlayStationu 5 hrát, nebo jej alespoň s pořádným ziskem prodat.

Tuto informaci přinesl ředitel Hypixel Studios (provozující jeden z nejpopulárnějších Minecraft serverů), který na svém Twitteru sdílel příspěvek stránky Cop/vosa watch Derry. Ta informuje o dopravní a bezpečnostní situaci v britském městě Londonderry a dnes sdílela rovnou dva příspěvky o tom, že byly ve městě přepadeny poštovní dodávky. Kvůli situaci se dokonce pro dnešek ruší všechny poštovní zásilky do této oblasti.

Dle Noxyho, jak zní přezdívka vedoucího studia, je po PS5 v této oblasti taková poptávka, že by právě vidina balíků s konzolí mohla zloděje motivovat. Ve Spojených královstvích vychází PS5 taktéž dnes a takto častá přepadení nejsou pro tuto oblast úplně obvyklá, tudíž je souvislost poměrně věrohodná. Navíc na tuto skutečnost poukazují i další uživatelé komentující přímo pod příspěvkem Cop/vosa. Samozřejmě ale oficiální motiv zlodějů potvrzen nebyl a pravděpodobně ani nebude.

Another delivery van has been robbed in creggan, all post and deliveries to the area now cancelled for today 12:25

Zveřejnil(a) Cop/vosa watch Derry dne Čtvrtek 19. listopadu 2020
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama