Jak se prodává Spider-Man z roku 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se prodává Spider-Man z roku 2018

Jak se prodává Spider-Man z roku 2018

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 11. 2020 07:42
Reklama

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales si od nás v recenzi odnesl velmi slušné hodnocení, dle Tadeáše jde o skvělou launchovou jednohubku. Pavoučí muž je obecně velmi populární, není divu, že Sony vsadila na tuto kartu i při uvedení nové konzole. Jak si ale vedl jeho předchůdce z roku 2018?

David Bull pro PlayStation dohlíží na marketing. Na svém LinkedIn profilu prozradil, jak se Peterovi Parkerovi za poslední dva roky dařilo, právě jeho marketingová kampaň totiž zajímavým číslům přispěla. Podle všeho se podařilo prodat 3,3 milionu kopií za první tři dny. Přes dvacet milionů se pak prodalo celkově.

Něco málo přes 3 miliony prodaných kusů tehdy stačilo na titul nejrychleji prodávané PS4 exkluzivity. Rekord nicméně nedávno zlomilo studio Naughty Dog, v případě The Last of Us Part 2 se totiž za první tři dny podařilo udat přes 4 miliony kopií.

Zatím není jasné, jak na Petera Parkera naváže Miles Morales. Poslední čísla ale naznačují, že ani on nezůstane pozadu. V minulém týdnu totiž zasáhl do žebříčku nejlépe prodávaných her v Británii, kde obsadil třetí příčku. Sluší se ale dodat, že v tomto případě šlo pouze o fyzické kopie her.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales je k dispozici na konzoli PlayStation 5, lze však také pořídit verzi pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama