SoT chystá na příští rok spoustu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SoT chystá na příští rok spoustu novinek

SoT chystá na příští rok spoustu novinek

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2020 10:02
Reklama

Pandemie koronaviru zapříčinila odklad hned několika titulů, u live service her se zase zpomalil vývoj updatů a nového obsahu. To se týká i vývojářů ze studia Rare, kteří se starají o pirátské Sea of Thieves. V novém příspěvku na blogu se omlouvají za méně obsahu na konci letošního roku, zato se ale máme těšit na rok příští.

Příští rok má znamenat spoustu změn ve hře, což následně potvrdil i výkonný producent SoT Joe Neate. Dle jeho slov bude rok 2021 tím největším, to si ale samozřejmě vybírá svou daň. Není tajemstvím, že Rare pracuje na další hře a vývojářský tým tak nebude dosahovat plných kapacit. Nutnost pracovat z domova navíc všechen vývoj zpomalila, a vývojáři tak oznamují, že listopadový update se týká zejména QoL vylepšení, na nový obsah zkrátka nezbyl čas.

Hráči se tak dočkají hlavně oprav bugů, rozšířil se ale i seznam míst s Treasure Vault a chystá se týden s dvojnásobkem zlata a zkušeností. Je otázkou, čeho se dočkáme v prosincové aktualizaci či příští rok – o zmíněných změnách se dozvíme více informací až v průběhu dalších týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama