Londýnské metro láká na vydání PlayStation 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Londýnské metro láká na vydání PlayStation 5

Londýnské metro láká na vydání PlayStation 5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2020 17:52 4
Reklama

Jak už jsme psali a vy to zcela jistě víte, zítřejší den značí vydání PlayStation 5 v zemích, na které se nedostalo před týdnem. Samozřejmě Česká republika není tak velký trh jako třeba Velká Británie, a tak musíme pouze digitálně závidět zdejší marketingovou akci, kterou se Sony rozhodlo připravit ve spojení s londýnským metrem.

Pro nalákání na zítřejší vydání, i když jsou konzole beznadějně vyprodané, se upravily ukazatele nad vchody do stanice Oxford Circus na 4 ikonické ukazatele PlayStationu – tedy trojúhelník, kolečko, křížek a čtverec. To ale není vše. Upravilo se i nástupiště, a to nejen u Oxford Circus, ale i u Lancaster Gate, které se změnilo na Ratchet & Clankaster Gate, Mile End na Miles End, Seven Sisters na Gran Turismo 7 Sisters a West Ham na Horizon Forbidden West Ham.

Londýnské metro láká na vydání PlayStation 5
i Zdroj: Hrej.cz

Zatímco vchodové ukazatele u Oxford Circus mají zůstat upravené pouze 2 dny, přepracované názvy samotných stanic vydrží až do 16. prosince. Zajímavý, humorný a trochu pikantní fakt je ten, že čtverec u Oxford Circus se příhodně nachází přímo před pobočkou Microsoftu. Na svých sociálních sítích ale obě společnosti ukázaly, že mezi nimi alespoň oficiálně vzájemná nevraživost nepanuje.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama