Exkluzivita God of War pro PS5 není jistá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Exkluzivita God of War pro PS5 není jistá

Exkluzivita God of War pro PS5 není jistá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2020 13:21 5
Reklama

Už zítra se po celé České republice rozjedou naplněné dodávky se zásobami PS5, které zamíří ke svým zákazníkům nebo na pulty obchodů. Sice jsme až ve druhé vlně prodejů, to ale na onom zážitku nic neubírá. Hráči na nových konzolích si totiž budou moct konečně sami zahrát launch tituly jako Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls nebo vyzkoušet možnosti DualSense v Astro’s Playroom.

Už teď ale  víme, že Sony chystá několik dalších exkluzivních titulů jako Horizon: Forbidden West nebo nové God of War. Kvůli změně své strategie ale víme, že Horizon nakonec vyjde i na starou generaci PlayStationu, což spousta hráčů nebrala velmi pozitivně – obávají se, že nutnost vydávat hry i na slabší hardware bude zbytečně brzdit posun her. V rozhovoru pro Telegraph ale ředitel SIE Jim Ryan tvrdí, že verze pro PS5 jsou postaveny od základů přímo pro novou generaci konzolí, zároveň si ale Sony nemůže dovolit odejít od široké základny hráčů na PS4.

Zajímavější je ale odpověď na exkluzivitu God of War Ragnarok. Obecně se počítá, že právě tyto tituly už budou exkluzivní pouze pro PlayStation 5 -  ve skutečnosti tomu ale může být jinak. Redaktor magazínu se totiž zeptal, jestli může Ryan potvrdil exkluzivitu God of War Ragnarok na PS5. Jim Ryan se odpovědi vyhnul. „Omlouvám se. Nemůžu k tomu dnes nic říct.“

Samozřejmě mohou být zprávy o tom, že nový God of War bude i na PS4, přehnané a Ryan pouze nechtěl na otázku odpovídat tak dlouho před vydáním. Nebo?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama