Zynga zakládá další pobočku v Austinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zynga zakládá další pobočku v Austinu

Zynga zakládá další pobočku v Austinu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 11. 2020 11:58
Reklama

Herní studio Zynga patří mezi největší mobilní vývojáře vůbec. Svědčí o tom i fakt, že Zynga zůstalo dodnes samostatné a nenechalo se nikým koupit – naopak studio ve velkém nakupuje další mobilní vývojáře a zakládá další a další studia.

To je i případ této zprávy. Studio totiž oznámilo otevření nové pobočky v texaském Austinu. Ta se má soustředit na pomoc s vývojem mobilní Star Wars hry, nad kterou má hlavní dohled studio NaturalMotion, taktéž odkoupené a v současné době pracující pod Zynga.

Vedení NaturalMotion věří, že se v této oblasti nachází dostatek talentu, který dovede přinést AAA grafiku a gameplay na mobilní platformy. Nejspíše tak nepůjde o „obyčejnou“ spoj-tři Star Wars hru, ale o opravdu kvalitní zážitek. Spolupráce mezi Disney a Zynga byla oznámena už v roce 2018, ukázka nové hry je ale nejspíše stále daleko.

Dle dostupných informací bude austinská pobočka již 12. v pořadí. Napříč všemi kancelářemi pracuje přes 1700 zaměstnanců a studio hlásí  80 milionů aktivních hráčů měsíčně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama