Crusader Kings 3 prodalo 1 milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crusader Kings 3 prodalo 1 milion kopií

Crusader Kings 3 prodalo 1 milion kopií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 11. 2020 13:43
Reklama

Paradox Interactive je vydavatelství známé především pro vydávání velmi komplexních strategií typu Hearts of Iron nebo Crusader Kings. Právě druhá zmíněná série vyšla letos v době, kdy spousta lidí musela být doma, což přineslo vydavatelství velké příjmy.

Paradox upřesnil, že za poslední kvartál stouply příjmy o 75 procent na 57,4 milionů dolarů a operativní zisk se zvýšil o 102 procent na 21,8 milionů dolarů. Hlavním zdrojem má být vydání třetího dílu Crusader Kings, které bylo pro vydavatele velmi úspěšné, jak tvrdí i ředitelka Paradoxu Ebba Ljungerud.

„Třetí kvartál tohoto roku pro nás byl skvělý díky vydání Crusader Kings 3. Když krátce před vydáním padlo embargo na recenze, skóre na metacriticu bylo 91/100, což je celkové skóre od průmyslu a herních médií. Je to naše nejvyšší ohodnocení na metacriticu a je extrémně pozitivní. Co mě ale dělá šťastnou je obrovská pozitivita našich hráčů. Přes 19 tisíc recenzí na Steamu a 1 milion prodaných kopií jasně ukazuje, že jsme udělali dobrou hru.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama