PS5 Simulator vás nechá rozbalit konzoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS5 Simulator vás nechá rozbalit konzoli

PS5 Simulator vás nechá rozbalit konzoli

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2020 11:30
Reklama

Pokud jste si už poslechli poslední hPod, asi jste si všimli radostných zážitků z rozbalování, zapojování a následného testování nových konzolí. Tento týden jde do prodeje PlayStation 5, je zde tedy naděje, že podobné pocity zažijete také. Je ale zároveň možné, že se na vás konzole nakonec nedostane. Naštěstí je tu PS5 Simulator.

Za ním stojí vývojář Alex Grade. Nedočkavým hráčům nabízí možnost vyzkoušet si vše, co předchází samotnému hraní, tedy vybalování konzole z objemné krabice, souboj s prodlužovacími kabely, propojování s televizorem nebo řešení nefunkčního internetu.

Na první pohled je jasné, že jde spíše o malý vtípek. Hra však skutečně existuje. Je k dispozici PC verze, která na disku ukousne necelý 1 GB volného místa. Alex Grade za ni navíc nechce ani korunu, což je další důvod k vyzkoušení. PS5 Simulator je možné stáhnout zde.

Pokud se jedná o skutečnou konzoli, PlayStation 5 jde u nás do prodeje tento čtvrtek. K naskladnění konzolí nicméně dochází až nyní, prodejci tedy zatím nemají jasno, do jaké míry uspokojí nevídanou poptávku ze strany zákazníků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama