Pohádková Kena byla zřejmě znovu odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pohádková Kena byla zřejmě znovu odložena

Pohádková Kena byla zřejmě znovu odložena

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2020 09:37
Reklama

Kena: Bridge of Spirits si vybojovala místo na prezentaci, na níž byla oficiálně představena konzole PlayStation 5. Nová IP měla být hráčům k dispozici ještě letos, autoři ze studia Ember Lab nicméně byli nuceni přehodnotit původní plány a hru odložit na první čtvrtletí příštího roku. Nyní se však zdá, že ani začátek roku 2021 nestihnou.

První odklad byl uskutečněn kvůli přesunu na home office, což práci významně zbrzdilo. Autoři podle všeho potřebovali více času na finální úpravy, nic nenasvědčovalo tomu, že by projekt mohl nabrat další výrazné zpoždění. Ostatně i redaktoři serveru Game Informer, kteří byli s vývojáři v kontaktu, sami avizovali, že nás od vydání dělí pár měsíců.

Tato informace už ale bohužel zřejmě neplatí. Na oficiálním PlayStation 5 webu hra sice figurovala mezi chystanými tituly, datum vydání ale označovalo až poslední čtvrtletí příštího roku. Následně z nabídky zmizela úplně.

Je samozřejmě možné, že se jednalo o chybu, pokud však šlo o pravdivý údaj, dočkáme se novinky od Ember Lab až za rok. Kena: Bridge of Spirits míří na PlayStation 4 s možností bezplatného upgradu na PlayStation 5. Titul se objeví také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama