Unikla data Capcomu, víme kdy vyjde RE8
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikla data Capcomu, víme kdy vyjde RE8

Unikla data Capcomu, víme kdy vyjde RE8

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 11. 2020 13:09 7
Reklama

Japonský vydavatel Capcom se stal na začátku měsíce terčem útoku hackerů, který na internet uvolnil řadu citlivých dat. Společnost to oznámila v prohlášení na svém oficiálním webu. Ukradená data mimojiné naznačují, kdy vyjde Resident Evil: Village a obsahují prozatímní názvy některých neoznámených projektů.

V rámci úniku se hackeři dostali k informacím o prodejích a finančních výkazech společnosti, k osobním údajům devíti zaměstnanců a zároveň k zhruba 350 tisícům záznamů adres, telefonních čísel, dat narození a dalších informací týkajících se zákazníků nebo obchodních partnerů. Společnost ale hráče uklidňuje, že útok neukradl žádná data spojená s bankovními účty nebo kartami.

Z našeho pohledu zajímavější jsou ale úniky informativního rázu. Například už víme, že se připravované pokračování série Resident Evil s podtitulem Village podívá i na konzole PlayStation 4 a Xbox One (dosud bylo oznámeno pouze pro PS5, PC a Xbox Series). Zároveň informace naznačují, že by hra měla vyjít 21. dubna příštího roku. Zároveň je ke hře přiřazen menší stand-alone projekt označený jako “Dominion”. Spekuluje se, že půjde o variaci na multiplayerový Resistance vydaný s remakem Resident Evil 3.

Dále víme, že připravované MMORPG Monster Hunter: Rise vyjde vedle Switche i na PC, a to během října příštího roku. Switchová verze vyjde v březnu, ještě předtím se dočkáme dema.

“Odhalena” byla i PC verze Monster Hunter Stories 2. Na PC i Switchi vyjde někdy během června příštího roku.

V únoru na Switch, v květnu na další platformy - tak vyjde Project Guillotine. Hra, o které nevíme zhola nic. Stejně jako o Project Reiwa, který také vychází v květnu. O něco konkrétnější je Project Shield, který by měl být velkou multiplayerovou střílečkou. V tomto případě ale zase nevíme žádné orientační datum vydání.

Samozřejmě se jedná o únik, navíc poměrně raných informací, je tedy třeba je brát s velkou rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama