Bývalý šéf EA DICE ukazuje svůj projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bývalý šéf EA DICE ukazuje svůj projekt

Bývalý šéf EA DICE ukazuje svůj projekt

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 11. 2020 12:10 3
Reklama

Studio Embark založené Patrickem Söderlundem, jenž se roku 2018 tvořil přední tvář série Battlefield, poodhaluje více ze svého chystaného projektu. Prostřednictvím krátkého sledu záběrů tak máme možnost nahlédnout do prozatimní podoby dosud neoznámeného sci-fi projektu.

Níže prezentovaná hra představuje první projekt studia Embark. Podobně jako u výše zmíněné série Battlefield, ani zde není možné přehlédnout dech beroucí míru detailů a podobu, jenž jako by z oka vypadla druhému dílu Star Wars: Battlefront. Připočteme-li si, že studio Embark čítá bezpočet videoherních veteránů, máme na talíři kombinaci, jež by do budoucna mohla přinést více než zajímavé výsledky.

I nadále ale platí, že hra nebyla zatím veřejně představena, díky čemuž neznáme její název ani přibližné datum vydání. Z dřívějších zpráv však víme, že by se mělo jednat o kooperativní free-to-play akci využívající technologie Unreal Enginu.

Navazující post na Twitteru rovněž neopomněl zmínit, že studio v současné době pracuje i na vývoji dalšího, svým zaměřením diametrálně odlišného titulu. Namísto sci-fi zasazení se nám tak skýtá pohled na čtveřici charakterů, které kombinují historické, fantaskní i moderní elementy. Söderlund na konto druhého projektu prozradil, že půjde o PVP střílečku, zvláště zaměřenou na využití dynamické hratelnosti, fyziky a destrukce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama