Ubisoft Connect mění systém achievementů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft Connect mění systém achievementů

Ubisoft Connect mění systém achievementů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 11. 2020 13:55 3
Reklama

Herní klient Ubisoft Connect, donedávna známý pod označením Uplay, pozměňuje zpracování herních achievementů. Nabídka Achievements, doposud přítomná u každého individuálního titulu, byla u PC verze Assassin's Creed Valhalla plně nahrazena rozšířením nabídky Challenges.

V reakci na zmatení některých hráčů zástupci Ubisoftu potvrdili, že absence položky Achievements není následkem chyby, nýbrž záměrného přičinění společnosti. Cílem úpravy je podle vyjádření komunitních manažerů větší propojení herní náplně a systému navyšování úrovně uživatelského účtu ve službě Ubisoft Connect. Obdobný postup má podle přiloženého vysvětlení do budoucna nastat i u dalších her. Dříve vydané tituly, jako je Far Cry 5 nebo Watch Dogs: Legion, nebyly touto změnou prozatím poznamenány.

Ubisoft Connect mění systém achievementů
i Zdroj: Hrej.cz

Při průchodu oficiálního fóra Ubisoftu, je více než patrné, že se změna, a ani podané vysvětlení, u hráčů nesetkalo s přílišným pochopením. Už tak nemalé rozhořčení navíc nabývá na rozsahu v kontrastu toho, že konzolové verze AC: Valhalla standardní systém achievementů i nadále obsahují. Ať už tedy nynější situace opravdu značí posun většího rázu, drobnou restrukturalizaci, nebo pouze bezvýznamné přeoznačení, nelze odhlédnout od skutečnosti, že hráči nenachází ve slovech Ubisoftu přílišnou útěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama