Sniper Ghost Warrior Contracts 2 byl odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper Ghost Warrior Contracts 2 byl odložen

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 byl odložen

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 11. 2020 10:30
Reklama

Pokračovatel loňského Sniper Ghost Warrior Contracts od polského studia City Interactive nestihne slibovaný letošní termín. Vedoucí level designer Daniel Sławiński při rozhovoru s magazínem Well-Played potvrdil, že druhý díl této taktické akce dorazí až počátkem roku 2021.

Sławiński uvedl, že s ohledem na úspěch, který s vydáním prvního dílu zaznamenali, se studio rozhodlo připravovanému pokračování věnovat další dodatečnou péči. Připočteme-li si k tomuto tvrzení navíc i absenci takřka jakékoli komunikace od chvíle uveřejnění in-game traileru, není nynější odklad hry přespříliš překvapivý.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2, jež je současně oznámený na PC i dosluhující generaci konzolí, plánuje kráčet ve šlépějích svého předchůdce. Obsahem hry bude i nadále plnění rozličných odstřelovacích výzev, využívání více či méně sandboxové hratelnosti a výběr z pestré nabídky vojenského vybavení při plnění příběhových misí. Hlavní novinkou má být větší zaměření na precizní výstřely z dosud neviděné vzdálenosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama