Série Nioh dorazí v remasteru na PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Nioh dorazí v remasteru na PS5

Série Nioh dorazí v remasteru na PS5

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 11. 2020 10:00
Reklama

Své vylepšené verze pro PlayStation 5 se dočkává i známý vyzyvatel titulů společnosti FromSoftware. Team Ninja zodpovědný za vytvoření obou dílů Nioh oznámil, že nadcházející čtyřleté výročí prvního dílu oslaví vydáním remasterované edice obou her. Spolu s tím se druhý díl, který dosud patřil mezi PS4 exkluzivity, objeví i na PC.

Zpráva, která se včerejším dnem objevila na oficiálním PlayStation blogu, udává, že bychom se obou remasterů i PC (Steam) verze druhého dílu měli dočkat 5. února 2021. Remastery pro PS5 bude možné pořídit v balíčku The Nioh Collection, případně i separátně coby individuální tituly v jejich kompletní edici. Poslední možností, jež platí pro majitele Nioh 2 na PS4, je bezplatný upgrade i se všemi vlastněnými DLC na PS5 remaster. 

U chystané edice Nioh 2: The Complete Edition, která mimo PC dorazí v únoru i na PS4 pak můžete očekávat všechen dodatečně vydaný obsah. Upgradem z PS4 na PS5 nedojde k přidání žádného DLC obsahu, který nebyl dříve zakoupen.

PS5 remaster obou her bude podporovat 4K rozlišení, podporu až 120 FPS, možnost přenosu uložených pozic z PS4 verze a zkrácení načítacích časů. Na PC bude naopak Nioh 2 vybaven podporou ultraširokých monitorů a vysokých obnovovacích frekvencí až do 144 Hz. Třešinkou na dortu PC verze je pak exkluzivní kus vybavení v podobě Valve Helmet. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama