Xbox hlásí rekordní prodeje, ale bez čísel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox hlásí rekordní prodeje, ale bez čísel

Xbox hlásí rekordní prodeje, ale bez čísel

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 11. 2020 14:29 5
Reklama

Už jsou to dva dny od vydání nové generace Xboxu, které bylo dle slov Phila Spencer, ředitele divize Xbox, rekordní. Obě strany při spuštění předobjednávek hlásily vyprodáno a v novém tweetu Spencer tvrdí, že jde o největší vydání Xboxu. V krátkém textu hovoří o tom, že se při vydání prodalo nejvíce jednotek v největším počtu zemí za historii prodeje Xboxu.

„Děkuju vám za podporu největšího launche v historii Xboxu. Za 24 hodin se prodalo více konzolí, ve více zemích, než kdy předtím. Pracujeme s řetězci na doplnění co nejrychleji to půjde. Ukazujete nám, že Power to Play je důležitější než kdy bylo.“  Bohužel přesná čísla jsme se nedozvěděli a nestane se tak ani v budoucnu.

V rozhovoru pro The Guardian totiž Phil Spencer potvrdil, že Xbox nebude zveřejňovat čísla prodejů. Tvrdí, že se při zveřejnění takových čísel změní soustředění jak vývojářů, tak hráčů. „Veřejně ukazujeme čísla hráčů. To je číslo, které chci, aby nás táhlo, ne kolik se prodalo jednotlivých kusů.“ Spencer tvrdí, že čísla nezveřejnění ani v případě, že by Xbox prodal více kusů než PlayStation.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama