PS Store odhalil datum vydání Deathloop
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Store odhalil datum vydání Deathloop

PS Store odhalil datum vydání Deathloop

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 11. 2020 08:51
Reklama

Současná situace s koronavirem rozhodně není jednoduchá pro nikoho, a to ani pro herní studia. Okolnosti je nutí přesunout vývoj na home-office, což se pak projeví na rychlosti a často i na odkladu. Právě to byl případ chystaného Deathloop od Arkane Studios, které se muselo z letošního roku odsunout až na ten příští. Nyní se ale dozvídáme údajně nové datum vydání.

Studio Arkane, pro které je Deathloop prvním samostatným titulem od vydání Prey v roce 2017, se sice stále nerozhodlo tyto informace sdělit, bohužel pro vývojáře se ale díky chybě PlayStation Store na Novém Zélandu u hry objevilo datum vydání 21. května 2021 a společně s tím i předobjednávkové bonusy.

Těmi je Storm Rider skin pro Colt a Trinket, který vám dovolí nasadit dočasné vylepšení. Jelikož bude hra při vydání časovou exkluzivitou pro PlayStation 5, dostanou majitelé této konzole za předobjednávku Royal Protector Machete, exkluzivní zbraň, o které mohou ostatní platformy jen snít. Datum vydání ale zatím stále není oficiální a musíme si tak počkat na potvrzení.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama