Marvel's Avengers ztratilo 96 % hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel's Avengers ztratilo 96 % hráčů

Marvel's Avengers ztratilo 96 % hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 11. 2020 09:47 13
Reklama

Zatím poslední projekt studia Square Enix s názvem Marvel’s Avengers nedopadl úplně dle očekávání. Přijetí kritiků nebylo v mnoha případech pozitivní (za svým hodnocením si stále stojím, i když výtky hráčů naprosto chápu, pozn. šéfredaktora) a i přes prodeje, které kritiku úplně nereflektovaly, se hře v současné době nevěnuje moc hráčů.

I když hra nese velmi zvučné jméno skupiny známých superhrdinů, kteří válcují filmový průmysl, ukazuje se, že pouze to nestačí. Nehledě na slíbený dodatečný obsah se totiž počty hráčů dost smrskávají a GitHyp upozorňuje, že od vydání se jedná o 96procentní propad. V současné chvíli se maximální počet hráčů vyšplhal na 1190, zatímco při vydání hrálo Avengers v jednu chvíli až 29 tisíc hráčů.

I když prvotní prodeje nebyly vyloženě špatné, Marvel’s Avengers měli částečně fungovat jako live-service hra, což se jim zatím nedaří. To mimo jiné může, dle dohadů, za velkou finanční ztrátu, kterou společnost Square Enix ohlásila – celkem jde o cca. 62 milionů dolarů. 

Marvel's Avengers ztratilo 96 % hráčů
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama