Bratrstvo oceli řádí v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bratrstvo oceli řádí v novém traileru

Bratrstvo oceli řádí v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 11. 2020 09:40 1
Reklama

Minulý měsíc Bethesda oznámila, že do virtuální Appalachie napochodují příslušníci legendárního Bratrstva oceli. Nový trailer napovídá, co od elitních vojáků očekávat. Hráči samozřejmě potkají nové postavy, jednou z nich bude i Leila Rahmani, která skupině velí. Pak už záleží na tom, zda se k bratrstvu přidají, nebo proti jeho členům namíří laserovou pušku.

Připravena je zbrusu nová příběhová linie. Bratrstvo se snaží najít a zajistit cenné technologie a posunout se na cestě k restartování společnosti. Plněním úkolů se hráči mohou dostat k novému vybavení, ať už jde o typické naleštěné brnění nebo efektivní laserové kulomety.

Autoři zapracovali i na nových lokacích, dosud neviděných místech, o něž se vojáci zajímají. A právě zde na ně lze nejčastěji narazit. Novinky se týkají také táborů, které si hráči mohou kdykoliv (a kdekoliv) postavit. Přístřešky tentokrát bude možné budovat i v podzemí, což je zřejmě dobrý nápad, když vezmeme v potaz, že čas od času dojde k výbuchu atomové bomby.

Někteří fanoušci namítali, že přítomnost Bratrstva oceli nezapadá do období, ve kterém se Fallout 76 odehrává, tuto skutečnost je zkrátka potřeba překousnout. Expanze se ve hře objeví 1. prosince. Hra je k dispozici na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama