Battlefront ztrácí kreativního ředitele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront ztrácí kreativního ředitele

Battlefront ztrácí kreativního ředitele

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 11. 2020 13:43 1
Reklama

Je to už několik měsíců, co studio DICE překvapivě oznámilo konec podpory obou svých titulů Star Wars: Battlefront 2 a Battlefield V. Dle spekulací za to může přesun vývojářských týmů na tvorbu nového Battlefieldu, který má vyjít příští rok na Vánoce, popřípadě na další vstupy do série Star Wars Battlefront. Právě ta ale ztrácí důležitého člena týmu.

Dennis Bränvall působil ve studiu DICE 8 let, od minulého roku pak jako kreativní ředitel Battlefront 2. Dříve ale pracoval i na Battlefield 4 nebo prvním dílu Battlefront. Z pozice pomocného kreativního ředitele se tak postupně dostal až na pozici, ze které nyní odchází.

„Stále si pamatuju, jak jsem dostal první Star Wars kontrakt a celý meeting studia se naplnil husí kůží a slzami štěstí. O osm let později tato cesta končí a já z DICE na konci měsíce odcházím. Děkuju vám všem. Ať vás provází síla.“

Je otázkou, jak tento krok může ovlivnit další vývoj série Star Wars a proč se Bränvall rozhodl odejít. Tyto informace ale nejspíše ještě nějakou chvíli zůstanou pod rouškou tajemství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama