YouTuber oznámil první rozbitý PlayStation 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka YouTuber oznámil první rozbitý PlayStation 5

YouTuber oznámil první rozbitý PlayStation 5

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 11. 2020 16:27 5
Reklama

Jen před pár hodinami jsme vás informovali o prvních vadných kusech Xbox Series X, i když v jednom z případů jde nejspíše o vtip. Podobná zpráva ale přišla i z druhé strany barikády, YouTuber s přezdívkou ACG totiž oznámil, že jeho přidělená recenzní konzole PlayStation 5 odešla do křemíkového nebe.

Jeremy Penter, jak zní skutečné jméno tvůrce obsahu, měl prý s konzolí problémy dlouhodobě. Dle jeho slov měla jeho PS5 problém s přepisováním paměti, související s využitím externích disků, na kterých Penter zkoušel dostupné tituly. Později se objevily i potíže s připojením, padáním konzole a neschopností správně bootovat. Nakonec prý konzole “chcípla” úplně a je naprosto nepoužitelná. Společnost Sony se sice snažila pomoct, ale její technická podpora hardware nezachránila.

Penter nicméně oznámil, že společnost okamžitě zaslala náhradní kus.

Jde dost možná o první známý případ rozbitého PlayStationu 5. Samozřejmě to ale neznamená, že by podobné problémy měly mít i další konzole. Autor jen nedoporučuje, aby hráči při hraní Marvel’s Spider-Man: Remastered konzoli uspávali, protože následný boot a návrat do hry způsobuje padání systému a následný proces přepisování paměti, který zřejmě (vedle dalších) usmrtil Penterův PlayStation. To s nejvyšší pravděpodobností vyřeší první patch.

PlayStation 5 dorazí k evropským hráčům 19. listopadu. Zásoby českých prodejců jsou ale v současnosti beznadějně vyprodané.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama