Launch trailer střílečky XIII načrtává příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer střílečky XIII načrtává příběh

Launch trailer střílečky XIII načrtává příběh

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 11. 2020 07:50 1
Reklama

Komiksová střílečka XIII je zpátky. Pamětníci se dočkali remaku titulu z roku 2003, o nostalgické chvíle zřejmě nebude nouze. Na své si však zajisté přijdou také mladší hráči, studio PlayMagic si dalo záležet, aby předělávka oslovila i je. Vydání hry se připomíná v launch traileru.

Necelé dvě minuty záběrů načrtávají příběhovou premisu. Hlavní hrdina snaží zjistit, kdo vlastně je, proč ho neustále otravují zástupy neřádů. Zkušenosti elitního vojáka se naštěstí zapomenout nedají, s kvéry si i nadále dobře rozumí. Vojáci, kteří se ho snaží zajistit, tedy nemají zrovna lehký úkol.

Minulý měsíc autoři představili široký arzenál zbraní, v němž se krom konvenčních pistolí a pušek najdou i netradiční kousky, například harpuna, kuše, raketomet a další. Hrdina nicméně nosí v batůžku také speciální vychytávky, s nimiž na sebe nepoutá takovou pozornost. Do této kategorie patří třeba tlumič, šperhák nebo odposlouchávací zařízení.

Ukázka zároveň naznačuje, že se remake věrně drží své předlohy, autoři zřejmě odolali pokušení a nepustili se do výrazných změn. XIII je k dispozici na platformách Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PC, v příštím roce se objeví také na Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama