Sony láká na průzkum nových světů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony láká na průzkum nových světů

Sony láká na průzkum nových světů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 11. 2020 10:55
Reklama

Pro hráče zeleného týmu je dnešní den takovým malým svátkem. Nic se nepokazilo, k žádnému zpoždění nedošlo. Někteří netrpělivě vyhlíží kurýra, jiní už rozbalují krabici, další už možná testují rychlost SSD disku konzole Xbox Series. Abychom tedy trochu vyrovnali rovnováhu, pustíme si nyní reklamu na PlayStation 5.

V ní se japonský gigant zaměřuje především na hry. Minutové video nabízí ochutnávku z chystané nabídky pro konzoli nové generace. S pomocí hlavních hrdinů připravovaných her připomíná, že je v každém z nás touha objevovat nové věci. „Chceme vidět, co ještě nikdo neviděl, slyšet, co ještě nikdo neslyšel, cítit, co ještě nikdo necítil,“ zaznívá v ukázce. A právě to by konzole od Sony měla zajistit.

V záběrech se mihnou launchové titiuly Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a Demon’s Souls, ale také hry, na které si ještě nějaký čas budeme muset počkat. Nenápadný popisek potvrzuje, že Gran Turismo 7 přifrčí v první polovině příštího roku, stejně jako Ratchet and Clank: Rifts Apart a Returnal. Vydání Horizon: Forbidden West je pak naplánováno na druhou polovinu roku.

PlayStation 5 bude ve vybraných regionech dostupný od 12. listopadu, u nás jde do prodeje o týden později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama