MS a Rock věnují XSX dětským nemocnicím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS a Rock věnují XSX dětským nemocnicím

MS a Rock věnují XSX dětským nemocnicím

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 11. 2020 07:45 3
Reklama

Už dnes se spousta hráčů dočká svého Xboxu Series X nebo Xboxu Series S. Nadešel totiž launch day. Společnost Microsoft a herec Dwayne Johnson, známý pod svým wrestlerským pseudonymem The Rock, se ale rozhodli udělat radost i těm, kteří by se k nové konzoli dostávali jen těžko.

Dvaceti nemocnicím zaměřeným na léčbu těžkých onemocnění dětí zmíněný tandem daruje speciální konzoli Xbox Series X z edice ROCK. Ta se od ostatních odlišuje zlatavým podpisem a zvláštními symboly na šasi konzole. Důležité je ale především to, že ve spolupráci s fondem Gamers Outreach budou konzole připevněny do speciálních vozíků, které umožňují pohodlné převážení celého setu mezi nemocničními pokoji. Radost z hraní si tak můžou užít i děti, kterým jejich stav nedovoluje opustit lůžko.

Jde zároveň o zajímavý historický odkaz. Právě Dwayne Johnson totiž před dvaceti lety na prknech showflooru CES 2001 v Las Vegas pomáhal Billu Gatesovi oficiálně odhalit úplně první konzoli Xbox. Tehdy ještě především v roli legendárního wrestlera, dnes už platí spíše za veleúspěšného herce.

„Usmívejte se a bavte se. S láskou, Dwayne “The Rock” Johnson,“ vzkazuje celebrita dětem v gravírování na konzoli. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama