Do XGP míří EA Play či Planet Coaster
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do XGP míří EA Play či Planet Coaster

Do XGP míří EA Play či Planet Coaster

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2020 14:46
Reklama

Dnešek je pro Microsoft velkým dnem. Po několika letech se dočkáváme nové generace Xboxu, což znamená, že si Microsoft musí pro své fanoušky něco připravit a navnadit tím i potencionální zákazníky, když už to nemohou být exkluzivity. Tím „něčím“ je obrovský přídavek do služby Xbox Game Pass, kam doráží třeba EA Play.

Už dnes je služba EA Play dostupná „zdarma“ v rámci Xbox Game Pass Ultimate, 15. listopadu si službu budou moct užít i předplatitelé Xbox Game Pass pro PC. Několik her z této služby bude možné hrát i skrze platformu Microsoft xCloud na Androidu. Není to ale vše, čeho se dočkáme.

Do XGP míří EA Play či Planet Coaster
i Zdroj: Hrej.cz

Už včera se do služby dostalo Gears Tactics (konzole a Android), dnes se můžeme těšit na spoustu velkých her jako Destiny 2: Beyond Light (konzole a Android), Planet Coaster: Console Edition (konzole a Android) a Tetris Effect: Connected (konzole a PC). Za dva dny dojde další trojice her, přesněji Final Fantasy VIII Remastered (konzole a PC), Gonner 2 (Android) a Streets of Rogue (PC).

Stále ale nekončíme. 17. listopadu si Microsoft přichystal ještě Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (Android, konzole a PC) a Halo MCC: Halo 4 (PC). Tisková zpráva končí 19. listopadem, kdy dorazí River City Girls (Android, konzole a PC) a Star Renegades (Android a konzole).

Jenže ani tím celková nabídka Xbox Game Pass nekončí. Edice Ultimate toho totiž nabídne mnohem více – přesněji se Microsoft dohodl s Disney na nabídnutí 30 denní zkušební doby na streamovací platformu Disney +. Bohužel pro nás je tato nabídka bezcenná, jelikož Disney + u nás není oficiálně dostupné.

Do XGP míří EA Play či Planet Coaster
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama