CP2077 produkty se rozšíří o Razer myš
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP2077 produkty se rozšíří o Razer myš

CP2077 produkty se rozšíří o Razer myš

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2020 10:53 3
Reklama

Cyberpunk 2077 je pro spoustu hráčů letošní nejočekávanější hrou. Ještě aby ne – studio CD Projekt RED si získalo obrovskou reputaci a na tuto hru čekáme už několik let. Není tak divu, že se na vydání této hry chce podílet i spousta dalších firem, které se s polským studiem spojily na vytvoření speciálního vybavení.

V uplynulých týdnech bylo těchto spoluprací oznámeno hned několik. My jsme vás informovali o telefonu OnePlus 8T, nedlouho poté ale přišel třeba výrobce oblečení Adidas s limitovanou edicí bot nebo společnost SecretLab se speciální židlí. Cyberpunk je ale hra, a tak nechybí ani vybavení do hráčského doupěte.

Třeba společnost SteelSeries odhalila zbarvená sluchátka a podložky pod myš, vše s oficiální licencí Cyberpunk 2077. Přesněji jde o typ Arctis Pro a jejich cena je stanovena na 130 euro. Tvorbu žluté myši zase oznámila světoznámá hráčská značka Razer, která přinese edici myši Razer Viper Ultimate v barvách Cyberpunku, a to i s nabíjecím podstavcem podporující osvětlení Chroma. Myš by měla vyjít na 160 dolarů a dostupná bude od 22. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama