Dle Zelnicka je GTA Online "zdarma"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dle Zelnicka je GTA Online "zdarma"

Dle Zelnicka je GTA Online "zdarma"

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 11. 2020 14:40
Reklama

Dnes jsme vás informovali o tom, že společnost Take-Two, respektive její ředitel Strauss Zelnick, si nemyslí, že by budoucnost herního průmyslu ležela v předplatných službách. Zde se také vyjádřil k tomu, že ceny her jsou prý nízké, své vyjádření ale dále rozvedl.

Zelnick totiž řekl, že T2 přináší tu nejvyšší kvalitu v průmyslu za cenu, která je dle jejich pocitu menší, než by ve skutečnosti měla být. A to čistě co se singleplayerového zážitku týče. Zelnick následně tvrdí, že společnost dodává obsah zcela zdarma, což je skvělá nabídka.

Co tím ředitel myslí? Dle jeho slov je totiž multiplayerová část hry F2P, přičemž zmiňuje hlavně hry od Rockstaru. Tedy že si hráč platí za singleplayer a vývojáři mu dodávají mutliplayer "zdarma". Jako příklad nabízí GTA Online a Red Dead Online, které navíc dostávají pravidelné updaty – taktéž zcela zdarma.

Celá otázka ale směřovala k tomu, jak Take-Two vnímá kroky konkurence k vytvoření F2P her, jako třeba Call of Duty: Warzone, a jestli studio plánuje něco podobného. Zelnick řekl, že možná. Odkázal třeba na rozdělení GTA Online na PS5, kde bude po tři měsíce zcela zdarma. Jinak ale ředitel společnosti preferuje „svázané free-to-play“, tedy takový platební model, který nyní využívá GTA Online – placená hra, kde je neustále opečovávaný multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama