Nový Switch by mohl mít Mini-LED displej
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Switch by mohl mít Mini-LED displej

Nový Switch by mohl mít Mini-LED displej

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2020 16:05 4
Reklama

Náznaky ohledně výkonnější verze konzole Nintendo Switch se objevují už přes rok. Podle poslední informace se japonský gigant údajně snaží dotáhnout chystané konzole od Microsoftu a Sony, kvůli čemuž dokonce usiluje o 4K rozlišení.

S dalšími detaily přišel server Economic News Daily. Podle něj Nintendo ukončilo spolupráci s momentálními dodavateli displejů, jimiž jsou firmy Sharp a JDI. Partnerství navázalo s taiwanským výrobcem Innolux Corporation.

Nintendo se totiž údajně rozhodlo vyměnit aktuální LCD displej za nový Mini-LED panel, který by měl nabídnout vyšší kontrast, lepší jas a podsvícení, což se ve výsledku pozitivně odrazí v kvalitě obrazu a ve výdrži baterie.

Sluší se také připomenout, že Nintendo nedávno provedlo registraci patentu, který se týkal nové verze ovladače Joy-Con. Z obrázku bylo patrné, že chybí konektor pro pevné připojení ke Switchi, zmizela také tlačítka + a -. Spekulace mířily opět směrem k výkonnější verzi Switche, údajně totiž má jít o Joy-Con k zařízení určenému výhradně pro připojení k televizi.

Server Bloomberg v této souvislosti naznačil, že by se výkonnější Switch mohl objevit už v průběhu příštího roku. Oficiální informace ale bohužel k dispozici nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama