Autoři vysvětlují mikrotransakce v Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři vysvětlují mikrotransakce v Halo

Autoři vysvětlují mikrotransakce v Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 10. 2020 08:44 1
Reklama

Pokračování populární ságy sci-fi stříleček Halo bylo odloženo až na příští rok, autoři tak mají dostatek času namasírovat fanoušky dalšími odhaleními nových prvků. Již tradičně je velmi diskutovaným bodem Halo úprava brnění, v případě šestého dílu by mohlo dojít na malou revoluci, silně ovlivněnou mikrotransakcemi.

Odhalení systému “coating”, který umožňuje barvit jednotlivé části obleků, vozidel a zbraní v celkem sedmi vrstvách s nastavením textur a materiálů, v hráčích vyvolalo obavy z přílišného soustředění na mikrotransakce. K tomu přispívá i ten fakt, že bude multiplayerová složka hry bezplatná, studio 343 Industries je tak motivováno hledat zisk pokud možno všude.

Komunitní manažer hry John Junyszek nicméně hráče uklidnil. Několikavrstevný systém coating bude dostupný i neplatícím hráčům, kteří si na estetické doplňky chtějí vydělat poctivým hraním. Použití skutečných peněz bude zřejmě často spíše alternativou, než jedinou možností. Jedním z hlavních způsobů jak získat nové motivy je také nákup spřízněných značek (energy drinků, chipsů a podobně).

Už dříve studio potvrdilo, že se ve hře neobjeví nepopulární prvky lootboxů, které hrají klíčovou roli v režimu Warzone aktuálního dílu Guardians. Vždy si tak za své peníze budete kupovat konkrétní předmět.

Halo Infinite vychází někdy v průběhu příštího roku na Xbox Series, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama