Zpěvák Travis Scott spolupracuje se Sony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zpěvák Travis Scott spolupracuje se Sony

Zpěvák Travis Scott spolupracuje se Sony

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

25. 10. 2020 11:00
Reklama

Zařazení lokálních i světových celebrit do marketingových plánů není novinkou v žádném odvětví průmyslu. Není proto nikterak překvapivé, že i Sony oslovuje své publikum právě tímto způsobem. Páteční zpráva PlayStation Blogu totiž odhalila, že se americký rapper Travis Scott stává strategickým kreativním partnerem rodiny PlayStation.

Není-li vám jméno hudebníka známé, připomeňme, že Scott například vystoupil v roli aktéra v letošním dubnovém virtuálního koncertu ve Fortnite. Ten onehdy přilákal na 12 milionů hráčů, čímž překonal úspěch předchozího vystupujícího, DJ Marshmella. Je tedy zřejmé, že svým věhlasem má Scott značce PlayStation co nabídnout. A skutečnost, že si to uvědomuje i vedení Sony, ztvrzuje aktuální oznámení.

Mimo jmenovaného umělce a jeho značky Cactus Jack, obsahuje výše dostupná ukázka i řadu dalších lidí, stojících za rozdílnými aspekty PlayStationu 5. Samotný Scott ve svém krátkém příspěvku mimo jiné sděluje, že je ze spolupráce osobně nadšený a že se již nemůže dočkat odhalení všeho, na čem spolu se Sony pracovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama