Brotherhood of Steel míří do Falloutu 76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brotherhood of Steel míří do Falloutu 76

Brotherhood of Steel míří do Falloutu 76

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

25. 10. 2020 10:30
Reklama

Obsahové přídavky máme rádi. O to více, jedná-li se o věci, nebo tomto případě frakce, našemu srdci blízké. Abychom však okolo tématu příliš nekroužili  Bethesda oficiálně oznámila, kdy oblíbená frakce série Fallout, The Brotherhood of Steel, dorazí i do Falloutu 76.

Aby tuto techno-religiózní militantní skupinu vývojáři přiblížili i hráčům jí zatím neználé, přichystali k této příležitosti i krátký seznamovací trailer. Ve stručnosti však postačí, že nový obsah rozšíří stávající řady NPC, lokací a pochopitelně i dostupného vybavení. Přidání obsahu jako takové bude zprostředkováno zcela bezplatně, a to konkrétně v prosincovém updatu Steel Dawn.

Oficiální popis stanovuje, že Steel Dawn přinese první epizodu questové linie Brotherhood of Steel. Děj má podle slov vývojářů následovat kroky Paladinky Leily Rahmani při její snaze založit první appalačskou kapitolu. Veskrze zajímavý koncept je tak mírně narušen pouze poukázáním některých fanoušků, že přítomnost Brotherhood of Steel časově příliš nezapadá do období, ve kterém se hra odehrává.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama