Switch verze Apex Legends se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch verze Apex Legends se odkládá

Switch verze Apex Legends se odkládá

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 10. 2020 11:55
Reklama

Pokus studia Respawn o vstup na pole battle royale se dodnes řadí mezi kompetentnější zástupce žánru. I přes svůj výrazný úspěch však Apex Legends ve své konkurenci mírně skomírá na poli mobilního hraní. A jak se zdá, dlouhé čekání majitelů Switche se vlivem oznámeného odkladu ještě prodlouží.

Podle původního prohlášení Electronic Arts měla hra na Switch dorazit spolu se Steam verzí do konce letošního roku. Z důvodu nastalých celospolečenských změn a nutnosti pracovat z domova byla však Switch verze odložena na rok 2021. Společně s touto zprávou vývojáři opakovaně akcentují, že mobilní podoba hry v době svého vydání dorazí s funkcí cross-playe a podporou aktuální sezóny.

Právě sezónní obsah byl dalším předmětem oficiální sdělení, neboť nadcházející 7. sezóna dorazí už 4. listopadu. Mimo nových kosmetických doplňků a výzev bude její příchod podpořen i avizovanou Steam verzi. Jejím prostřednictvím budou hráči moci zpřístupnit speciální kosmetické předměty, jež odkazují na série Portal nebo Half-Life.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama