Ghostrunner dorazí na next-gen až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghostrunner dorazí na next-gen až příští rok

Ghostrunner dorazí na next-gen až příští rok

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 10. 2020 13:30
Reklama

Přestože Cyberpunk se svým vydáním téměř klepe na dveře, svoji brzkou premiéru si ještě před jeho vydáním odbyde jiný, rovněž kyberpunkový titul. Řeč je pochopitelně o sci-fi akci Ghostrunner a nové informaci vydavatele o přibližném vydání next-gen verze.

Skrze oficiální zprávu 505 Games se dozvídáme, že Ghostrunner dorazí na Xbox Series i PlayStation 5 v roce 2021. Upgrade z PS4 a Xbox One bude v obou případech zcela zdarma. Ačkoli zainteresovaná studia One More Level, 3D Realms a Slipgate Ironworks technická vylepšení nespecifikují, již nyní je jisté, že vyšší výkon frenetické hratelnosti pouze pomůže.

Jde-li o váš první kontakt se hrou, pak doplňme, že Ghostrunner nabídne směsici futuristického zasazení, zběsilé hratelnosti a kontaktních soubojů s meči. Bylo-li tedy vaším odvěkým snem stát se futuristickým nindžou schopným plynulého pohybu mezi budovami velkoměsta, jde o hru přímo pro vás.

Ghostrunner vychází na PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC už 27. října. V případě chuti můžete rovněž do úterního dne vydání vyzkoušet i demoverzi na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama