Gears 5 se dočká příběhového DLC
i Zdroj: Microsoft
Novinka Gears 5 se dočká příběhového DLC

Gears 5 se dočká příběhového DLC

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 10. 2020 08:45
Reklama

Příběhová kampaň Gears 5 připomněla, že navzdory vlažněji přijatému čtvrtému dílu má tato série stále co nabídnout. O to překvapivější tedy bylo, že až dosud se hra nedočkala žádného DLC, které by tento děj rozvinulo. Nová zpráva od vývojářů z The Coalition tuto situaci naštěstí mění.

Přestože přesné detaily nebyly zveřejněny, už nyní víme, že DLC zabere přibližně 3 až 4 hodiny a ponese název Hivebusters. Minimálně označením se tedy rozšíření opírá o jednu z větších novinek pátého dílu, režim Escape. Konkrétně v něm se hráči chopili zástupců tříčlenného týmu Scorpio, jenž v rámci Hivebuster programu cílil na eliminaci hnízd Swarmu, resp. Locustů. Dá se tudíž soudit, že právě prohloubení jejich charakterů, které částečně nastalo už skrze komiks, bude tvořit hlavní náplň DLC.

Vývojáři zdůrazňují, že Hivebusters bude první Gears obsah speciálně navržený pro novou generaci konzolí. Tato skutečnost byla dodatečně podtrhnuta i zmínkou o lepším nasvětlení, vyšším rozlišení textur nebo zlepšeném vykreslení scény. Část popsaných změn by se měla též propsat do vylepšené verze základní hry. V té by se navíc měla objevit i přidaná možnost změnit nynější tvář Marcuse Fenixe za herce Davida Bautistu.

Na závěr bylo potvrzeno, že první příběhové rozšíření Gears 5 dorazí na Xbox One, PC a obě konzole Xbox Series. Cena a potažmo přesné datum vydání bude upřesněno počátkem prosince. Samotného DLC bychom se měli dočkat do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama