Bungie zasáhlo proti prodeji cheatů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie zasáhlo proti prodeji cheatů

Bungie zasáhlo proti prodeji cheatů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 10. 2020 09:00 3
Reklama

Nejspíše se jednohlasně shodneme, že využívání cheat programů, stejně jako jejich produkce, představuje v herní sféře i nadále výrazný problém. Své o této problematice nakonec ví i tvůrci Destiny 2, kteří se právě v této souvislosti rozhodli nyní zatrhnout činnost jednomu z jejich prodejců, společnosti PerfectAim.

Zavrženíhodná činnost PerfectAim sestávala, a stále sestává, z prodeje aimbotů, wallhacků, změny vlastnosti hráčem držené zbraně a podobně. Vše řešeno formou separátního měsíčního předplatného pro zvolenou hru. Jejich záběr "podporovaných" titulů pochopitelně netvořila pouze online akce od Bungie, avšak právě iniciativa těchto vývojářů byla důvodem, proč – alespoň v případě Destiny 2 – došlo k odstranění hry z nabídky dostupných produktů. Důvodem k popsanému kroku pak pochopitelně byla ze strany vývojářů primárně snaha ukončit činnost, jež byla zcela v nesouladu s licenčním ujednáním hry.

Bungie zasáhlo proti prodeji cheatů
i Zdroj: Hrej.cz

Ačkoli by se vzhledem k podobným případům z minulosti mohlo zdát, že prodejce softwaru po výše uvedeném zásahu Bungie ustoupí a vysloví minimálně veřejnou omluvu, opak je pravdou. Jediný, komu se PerfectAim totiž v nastalé situaci omlouvá, jsou výhradně a pouze ti zákazníci, kterým bylo učiněným krokem vývojářů zabráněno v zakoupení dalšího podvodného softwaru pro Destiny 2. V současné době není známo, zda bude konflikt mezi stranami dále pokračovat, či skončí pouze tímto lehkým pokáráním.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama