Next-gen verze Avengers se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Next-gen verze Avengers se odkládá

Next-gen verze Avengers se odkládá

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 10. 2020 08:30 4
Reklama

Po nepřívětivém osudu, který z hlediska poklesu hráčů provází superhrdinský projekt studia Crystal Dynamics, přichází další, o nic méně příznivá zpráva. Ohlášená next-gen verze, jež měla podle plánu dorazit v blízkosti vydání nových konzolí se totiž v souladu s aktuálními informacemi odsouvá až na příští rok.

Podle oficiálního vyjádření na stránkách hry je důvodem odkladu převážně snaha studia, a potažmo i vydavatele, zajistit dostatek času pro vytvoření pravého next-gen zážitku, jenž naplno odhalí veškerý potenciál hry. Veskrze stručné sdělení nad rámec označení příštího roku jako předpokládaného data vydání nikterak nespecifikovalo, kdy přesně se této vylepšené verze pro Xbox Series X|S a PlayStation 5 dočkáme.

Je však na místě připomenout, že Marvel’s Avengers, podobně jako další tituly, bude na nových konzolích nabízet plnou podporu režimu zpětné kompatibility. V této souvislosti bylo samotnými autory avizováno, že její využití propůjčí hře lepší a stabilnější framerate, rychlejší načítací časy a taktéž žádanou podporu cross-gen multiplayeru s majiteli stávajících konzolí Xbox One a PlayStation 4.

Next-gen verze Avengers se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz

Mimo oznámeného odkladu next-gen verzí se téma tiskové zprávy rovněž stočilo i na plánovaná DLC, a to konkrétně na přidání, respektive odložení Kate Bishopové. Ženská verze Hawkeye, jež měla do hry zavítat do konce října, se totiž na bojiště podle slov studia podívá s "mírným zpožděním". Odklad očekávané postavy, který byl taktéž ospravedlněn snahou zajistit dostatečnou kvalitu produktu, opět neprovází žádné konkrétní datum vydání. Vzhledem k užitému jazyku lze však předpokládat, že postava dorazí během listopadu, případně prosince.

Veskrze pochmurnou zprávu, jež pravděpodobně fanoušky hry příliš nepotěší, nakonec tým uzavírá krátkým komentářem k současnému stavu hry. Vydání Marvel’s Avengers se neobešlo bez svých problémů. Uvědomujeme si, že řada z těchto chyb představovala pro mnohé překážku, která jim zabránila v plném užití si hry. Tento stav není v souladu s tvůrčími hodnotami společnosti Crystal Dynamics, a vzhledem k této skutečnosti se tedy upřímně omlouváme."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama