Do Game Passu zavítají tři klasiky LucasArts
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Game Passu zavítají tři klasiky LucasArts

Do Game Passu zavítají tři klasiky LucasArts

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 10. 2020 11:30 1
Reklama

Krátce po oznámení většího počtu titulů, které společně s Age of Empires 3: Definitive Edition touto dobou již úspěšně dorazili do Xbox Game Pass, se dozvídáme o další trojici titulů, které se k nim brzy připojí. Konkrétně půjde o remastery kultovních adventur z portfolia někdejšího krále tohoto žánru, společnosti LucasArts.

Předplatitelé služby Xbox Game Pass na konzolích, PC se tedy mohou už 29. října těšit na Grim Fandango Remastered, Day of the Tentacle Remastered, a v neposlední řadě i Full Throttle Remastered. Legendy adventurního žánru 90. let se tak opět (a upřímně doufám, že ne naposledy) připomínají, a to v plném elánu, jenž jim novodobá technologie a dodatečná péče vývojářů propůjčuje.

Do Game Passu zavítají tři klasiky LucasArts
i Zdroj: Hrej.cz

Ať už se však při svých toulkách knihovnou nabízených titulů rozhodnete sáhnout po kterémkoli z výše uvedených, jedno je jisté. Následné hodiny strávené hraním hraní budou provázeny příjemnou (i když vlivem dobových hádanek místy pekelně zapeklitou) zábavou, jež bude přerušována výhradně četnými momenty vašeho smíchu. Každou z vybraných her tak nelze než směle doporučit, a to každému, kdo hádanky a odlehčenou zábavu vnímá, byť i jen minimálně, jako záležitost blízkou svému hráčskému srdci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama