Vozovému parku CP2077 nechybí styl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vozovému parku CP2077 nechybí styl

Vozovému parku CP2077 nechybí styl

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 10. 2020 09:00 9
Reklama

Další vysílání Night City Wire je úspěšně za námi, a my si tak můžeme v klidu rozebrat, co Cyberpunk 2077 ukázal nyní. Povídání a ukázka futuristické akce od CD Projektu Red se protentokrát stočila na téma řiditelných vozidel i poměrně netradičních módních výstřelků metropole Night City.

Vývojáři prozradili, že při svých poutích po herní mapě usedneme jak do rozličných civilních vozidel a dříve avizovaných motocyklů, tak i do závodních speciálů, s jejichž pomocí budeme moci poměřit síly s místními závodníky. Nad rámec tohoto tradičního, a pro mnoho hráčů dozajista nikterak překvapivého, výčtu bylo však současně prozrazeno, že do rukou dostaneme i kousky, jako jsou těžší nákladní vozy, exkluzivní povozy místní smetánky nebo obrněná vozidla. Každé z přítomných vozidel má přitom oplývat plně unikátní stylem, jenž má reflektovat oblast, v němž se s ním setkáte.

Jak je tomu již u akcí s otevřeným světem zvykem, vozidla bude možno zakoupit i ukrást, přičemž jednou uzmuté vozidlo půjde opakovaně povolat s pomocí systému nepříliš vzdálenému od Klepny ze Zaklínače 3.

Závěrem této části věnované vozovému parku pouze podotkněme, že unikátní péče se dočká nejen charakter Johnyho Silverhanda, jež ve hře obdrží ikonické Porche 911 Turbo, ale i jeho reálná předloha, Keanu Reeves. Mezi výše zmiňovanými motocykly totiž figurují i kusy inspirované produkty Arch Motorcycle, tedy společností, kterou zmiňovaný herec založil společně s Gardem Hollingerem v roce 2011.

Jak již bylo v úvodu řečeno, vedle možností přepravy prezentovali vývojáři i přítomné módní směry. Poněvadž se ale nejspíše jednohlasně shodneme, že níže přiložené video demonstruje jejich charakteristiku lépe než sáhodlouhý slovní popis, omezíme se pouze na jejich stručné vyjmenování - Kitsch, Neokitsch, Neomilitarism a Entropism. 

Úplným závěrem pouze dodejme, že mimo PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series a PC zamíří Cyberpunk 2077 19. listopadu nově i na Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama