Miles Morales předvádí bojové dovednosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Miles Morales předvádí bojové dovednosti

Miles Morales předvádí bojové dovednosti

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 10. 2020 08:12
Reklama

Redaktoři serveru Game Informer nás v poslední době zasypávají informacemi k chystanému Spider-Manovi. V krátkých ukázkách názorně předvedli schopnosti Milese Moralese, tedy hlavního hrdiny dalšího dílu. Naznačili také, jak bude probíhat spolupráce s Peterem Parkerem a zda má dostatek zkušeností, aby si poradil v soubojích s bossy. Neméně zajímavý je Milesův chlupatý mazlíček, který mu evidentně bude hlídat záda.

Tím ale informační smršť nekončí. V posledním videu Game Informer přináší detaily ohledně soubojového systému. Ukázka naznačuje, že Morales umí likvidovat padouchy také potichu, aniž by na sebe zbytečně upozorňoval. Na nějaký čas se dokonce umí zneviditelnit, což se jistě hodí, obzvlášť pokud stojí proti velké přesile.

Ve druhé části videa už o mladém pavoukovi ví polovina skladu, už tedy nemá smysl skrývat se ve stínech. Miles předvede neortodoxní bojový styl, ukáže také speciální schopnosti. Pokud máte zkušenosti s titulem z roku 2018, asi vás v tomto ohledu příliš nepřekvapí.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales vychází 12. listopadu pro PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama