Zapojte se do diskuze v hPodu #762
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #762

Zapojte se do diskuze v hPodu #762

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 9. 2020 15:48 5
Reklama

Tadeáš sice náhle odjel kamsi na rekreaci, to však neznamená, že budete ochuzeni o další epizodu podcastu hPod. Ani v uplynulém týdnu ostatně nebyla nouze o atraktivní témata k diskuzi.

Určitě musíme probrat PlayStation 5 Showcase a tituly, které se na akci blýskly. Řeč samozřejmě přijde i na cenovku konzole PlayStation 5. Možná také prozradíme, kdo z členů redakce vlastním skromným tipem finální cenu uhodnul a mohl následně všem připomenout, že měl pravdu.

Abychom zachovali neutralitu, dáme následně prostor Microsoftu, především tedy nečekané akvizici společnosti ZeniMax, za níž musel zaplatit neuvěřitelných 7,5 miliardy dolarů. Šlo skutečně o rozumný nákup? A jak by měla na výrazné posílení zareagovat Sony?

I k tomu se vyjádří čtveřice diskutujících. Pokud vše dobře dopadne, uslyšíte v pátek večer Davida, Lukáše, Radka a Jakuba. Součástí hPodu ale můžete být i vy, pokud nám stihnete zaslat nějaký zajímavý dotaz, ať už sem ve formě komentáře, nebo na adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY.

Natáčíme zítra kolem šesté hodiny večerní, uslyšíme se tradičně v pátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama