Do No Man's Sky dorazil obří update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do No Man's Sky dorazil obří update

Do No Man's Sky dorazil obří update

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 9. 2020 13:58 5
Reklama

Start hry No Man’s Sky je v herním průmyslu obecně známý, vývojáři z Hello Games ale neustále ukazují, že se chtějí v herním průmyslu pořádně vytáhnout. Do hry totiž dnes dorazil masivní update Origins, který mění celý systém tvorby vesmíru, přináší nové planety, příšery a spoustu dalšího. To vše zcela zdarma.

Vývojáři tvrdí, že předělali systém generování světa, do kterého navíc dodali nové planety. Tím bychom se měli dočkat mnohem hezčích výhledů a planety by měly obsahovat i aktivní prvky jako například aktivní sopky. Obecně se pak máme dočkat mnohem větší rozmanitost a živějších planet. Dokonce se hráči dočkají i písečných červů, na které lákal vůbec první trailer.

Změna systému by se ale neměla dotknout obsahu, který již hráči vytvořili. Vedle toho se upravilo i UI, přidaly se meteorické roje, gravitační anomalie a skutečně spousta dalších novinek. Dle rozhovoru pro IGN se tvůrce Sean Murray se svým týmem chtěl soustředit hlavně na obměnu toho, co ve hře již existuje, než tvoření zcela nového obsahu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama