Sackboy poodhaluje příběh a obsah edic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sackboy poodhaluje příběh a obsah edic

Sackboy poodhaluje příběh a obsah edic

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 9. 2020 15:50
Reklama

PlayStation exkluzivita Sackboy: A big Adventure neoficiálně odhalila obsah edic určených k předprodeji. Spin-off ikonické série Little Big Planet, kterého se dočkáme společně s příchodem PS5, dorazí mimo digitální verze i fyzicky formou speciální edice.

Jak můžete díky uživateli Twitteru Halston vidět, Digital Deluxe Edition nabídne vedle samotné hry i bonusy jako: digitální art book, soundtrack, čtveřici oblečků a emotikonů nebo dvacítku avatarů do služby PSN. Druhá zmiňovaná speciální edice pak tento naditý balíček dále rozšíří, a to konkrétně o přibalení roztomilé plyšové podobizny hlavního hrdiny.

Aby uniklých informací nebylo málo, přidává Halston do pranice i krátký komentář na konto základní příběhové linky. Ve svém povídání tak například prozrazuje, že děj hry bude vyprávět o Vexovi  strůjci všeho zla, jehož primárním motivem bude ovládnutí a následně i přetvoření světa Croftworld k obrazu svému. Naším cílem coby hráče, a současně i obyvatele Craftworldu, pak pochopitelně nebude nic menšího než tyto plány překazit. Jak však Halston zmiňuje, abychom tohoto vznešeného záměru zavčasu dosáhli, budeme nejprve muset využít pomoci ochránců zdejšího světa, Řádu pletených rytířů.

Vedle popisu děje pak Halston dále upřesňuje, že hra ve své finální podobě nabídne mimo single-playeru i kooperativní režim 2-4 hráčů, přičemž dodává, že přítomnost více hráčů rovněž odemkne i jinak nepřístupné úrovně. Naopak, oč má hra ve srovnání s Little Big Planet strádat, tím má být uživateli vytvářený obsah a úrovně.

Sackboy: A big Adventure vyjde 12. listopadu mimo PlayStation 5 i na stávající systémy PlayStation 4. Upgrade mezi oběma konzolemi bude dostupný zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama